Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapia sisältää asiakkaan hoidon tarpeen mukaan mm. erilaisia manuaalisia terapiamuotoja, liikehoitoa, hierontaa, venytyksiä, kinesioteippausta ja akupunktiota sekä ohjausta.

FYSIOTERAPIA 30/45/60min 

Kuntouttava fysioterapia onnistuu myös kotikäyntinä. Kotikäyntilisä 10e taajama-alueella. Ajanvaraus kotikäynteihin puhelimitse.

KINESIOTEIPPAUS 15min
Kinesioteippausta käytetään muun muassa erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaamiseen sekä turvotuksen vähentämiseen tai verenkierron lisäämiseen (hoidon yhteydessä teippaus sisältyy hintaan).

ASENTOHUIMAUKSEN HOITO 45min
Hyvänlaatuinen asentohuimaus on yleisin huimausta aiheuttava sairaus. Huimaus on kiertävää ja voimakasta ja liittyy usein asennon muutoksiin. Oireen aiheuttaa sisäkorvan kaarikäytävään kulkeutunut sakka. Hoidossa tutkitaan mihin kaarikäytävään sakka on joutunut ja annetaan kotiharjoitteet sen poistoon erilaisilla liikehoidoilla eli manöövereillä.

Akupunktio

AKUPUNKTIO 45min

Akupunktiossa kehoon laitetaan pieniä kertakäyttöisiä neuloja. Akupunktioneulat laitetaan ns. akupisteisiin joko paikallisesti tai kauemmaksi kohdepaikasta. 

Yleisimpiä hoitokohteita:
-Niska-hartiaseudun ja yläraajan kiputilat
-Selän ja alaraajan kiputilat (esim. issias)
-Nivelten kulumasäryt
-Päänsärky ja migreeni

Käytän menetelmää osana fysioterapiahoitoja tai varaa aika pelkkään akupunktioon. Käytössä myös tehokas kivunlievitysmenetelmä, sähköakupunktio eli PENS-hoito.

Ryhmäliikunta

Ryhmäohjausta yrityksille, yhdistyksille, seuroille ja yksityisille (kuntojumppa, kahvakuula, tanssillinen liikunta, kehonhuolto, allasjumppa, TYHY-päivät jne.) 

Ryhmäliikunnan ohjaukseen pitää varaajalla olla sopiva liikuntatila ohjaukseen katsottuna. Kysy lisää!

Testit ja ohjaus

Terveyskunnon testausta kävely- ja lihaskuntotestillä. 

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma tai muu henkilökohtainen opastus. Opastukseen varataan aika ja tapaaminen esim. kuntosalille. Asiakas saa kirjalliset ohjeet ja opastuksen liikkeisiin.

Lahjakortti

Lahjakortin toimitus onnistuu: 

1. Sähköpostitse, jolloin saat lahjakortin ja laskutiedot mailiisi. 

2. Noutamalla toimipisteestä (suosittelen sopimaan asiasta viestillä, että olen varmasti paikalla). 

Soita tai laita viesti p. 040-8220811 / fysiopalvelu.kuutsa(at)gmail.com.


Hieronta

Valitse hieronta-aikasi tarpeidesi mukaan. Hoidon tehostamiseen voidaan tarvittaessa käyttää erilaisia mobilisoivia otteita, terapiavälineitä, lämpö-tai kylmähoitoja.

PUOLIHIERONTA 30-60min   
Hieronnassa keskitytään pienemmän alueen hoitoon (esim. niska-hartiaseutu, selkä tai jalat).

KOKOHIERONTA 80min/120min
Kokohieronnassa käydään läpi koko vartalo varpaista niskaan. Hoidossa voidaan painottaa käsittely myös johonkin tiettyyn osa-alueeseen toiveiden mukaan.

Pitkä 2 tunnin kokohieronta on erittäin kokonaisvaltainen hoito. Tässä voidaan myös hieroa yksityiskohtaisemmin kireitä paikkoja. Lisäksi hierotaan jalkapohjat, pää ja kasvot. Hoidon aikana voidaan käyttää lämpötyynyä tai -peittoa.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 25min
Intialainen päähieronta on yhdistelmä erilaisia hierontatekniikoita, jotka tehdään niska- ja hartiaseudulle sekä pään alueelle asiakkaan istuessa. Hoito tehostaa verenkiertoa päänalueella, vähentää stressiä ja jännityksiä sekä tukee parempaa unta. Hoito tehdään rauhallisen musiikin soidessa taustalla. 

PURENTALIHASTEN HIERONTA 30min
Käsitellään kasvojen ja purennan alue sekä purentalihakset poskien sisäpinnoilta. Hoito auttaa purentaongelmista ja narskuttelusta johtuviin lihaskireyksiin sekä päänsärkyihin.

AROMAATTINEN HIERONTA 70min

Tämä on kehoa ja mielialaa kohottava rentouttava "hyvän olon" kokovartalohieronta. Se tehdään eteerisillä öljyillä ja kevein ottein. Eteeriset öljyt vaikuttavat ihmiseen hengityksen ja ihon kautta. Voit valita joko virkistävän tai rentouttavan eteerisen öljyn. Hoito tehdään rauhallisen musiikin soidessa taustalla. 

KUUMAKIVIHIERONTA 80min
Lämpimillä kivillä ja öljyllä tehtävä kokovartalohieronta on syvärentouttavaa ja lihasjännitystä laukaisevaa. Erittäin energisoiva ja rauhoittava kokemus. Kuumat, n.+50 asteiset basalttikivet tukevat klassisen hieronnan myönteisiä vaikutuksia.

Miellyttävä lämpö tehostaa rentoutta kehossa, saaden aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon. Kipeytyneet lihakset saavat kaipaamaansa hoitoa ja lämpöä. Tämä on rentouttava hemmotteluhoito. 

Fysiopalvelu Satu Kuutsa 2009663-6
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!